De beste samenwerking met patiënt, verwijzers en zorgpartners.

BBeterzorg richt zich op complexe wondzorg, dit zijn wonden die gezien hun complexiteit en genezingsverwachting specifieke zorg behoeven.
Ook wonden die na vier weken niet gesloten zijn, zijn complex en moeten vaak door een wondconsulent gezien worden. Wij werken met hoog opgeleide medewerkers die na hun HBO nog jaren specifiek in wondzorg zijn opgeleid. We hebben een uniek zelf ontworpen en bedacht wondregistratieprogramma Woundmonitor.

BBeterzorg werkt met ongeveer 60 medewerkers vanuit vestigingen in Kerkrade, Maastricht, Sittard, Geldrop en Veldhoven. We ontvangen de patiënt graag op een van onze behandelkamers maar komen ook thuis als dat noodzakelijk is. BBeterzorg zet zich ook in voor de verbetering van wondzorg in de sloppenwijken in de zuid Indiase provincie Kerala.

Een wond die niet geneest kan lastig en vervelend zijn. Wij werken met gespecialiseerde medewerkers en in goede samenwerking met de thuiszorg en uw verwijzend specialist of huisarts en stellen alles in het werk om met zo weinig mogelijk behandeling in zo kort mogelijke tijd uw wond te genezen. Wij doen dit bij u thuis indien uw mobiliteit de komst naar onze centra onmogelijk maakt.

Play Video