CONTACT

Stichting
BBeterzorg India

Wondzorg in de sloppenwijken
van zuid-India.

Wondzorg in Kovalam. Zuid- India  

In de allerarmste gebieden van Kovalam in Zuid India, ondersteunt Stichting BBeterzorg een wondzorgproject. Dit doen wij door goed samen te werken met lokale gezondheidszorgpartijen. BBeterzorg heeft gezorgd voor standarisatie van materialen en middelen. Daarnaast hebben wij lokaal een verpleegkundige opgeleid.

Verder maakt Athira, onze lokale verpleegkundige gebruik van ons eigen registratieprogramma Woundmonitor en staan we met behulp van moderne communicatietechnieken continue met haar in contact. Woundmonitor maakt het mogelijk om de behandeling te volgen en te ondersteunen bij het bepalen van het juiste beleid. Zodat ook in de allerarmste gebieden de patienten met een wond, een adequate behandeling krijgen.

De kwaliteit van wondzorg drastisch verbeteren en een maatschappelijke bijdrage leveren. Een combinatie waar we bij BBeterzorg meer dan enthousiast van worden.

Samen met onze partners SISP en Palium India zijn we in staat 1500 consulten per jaar in de sloppenwijken van India uit te voeren.