beleid corona virus

BBeterzorg levert de hoogste standaard in wondzorg. Hier streven wij ook naar gedurende de maatregelen rondom het Corona virus. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij daarom onze werkwijze aangepast. Om onze rol als zorgverlener zo goed mogelijk te vervullen hanteren we de richtlijnen van het RIVM.

Klik in onderstaand schema op uw situatie en bekijk wat voor u de veranderingen zullen zijn:

We zullen enkel zorg in de thuissituatie uitvoeren bij patiënten waarbij dit hoogst noodzakelijk is. De consulten waarbij dit niet strikt noodzakelijk is zullen naar onze poliklinieken verplaatst worden omdat wij hier de allerhoogste hygiënische standaarden kunnen toepassen. Zo beperken we de kans op besmetting. Onze wondverpleegkundigen houden zich in zowel de thuissituatie als op de poliklinieken aan strikte hygiëneprotocollen.

Onze verpleegkundige bespreekt met u of uw wond thuis of op de polikliniek verzorgd zal worden.

Als u verdacht wordt van Corona of Corona bij u is vastgesteld dan moeten wij onze maatregelen verder aanpassen. In dat geval zullen wij u telefonisch begeleiden en ervoor zorgen dat wij op de hoogte blijven van de toestand van uw wond en ervoor kunnen zorgen dat de verbandmiddelen op tijd bij u worden bezorgd. In deze situatie gaan wij uitvoerig contact met u opnemen zodat wij onze registratie en de wondzorg zo goed mogelijk kunnen blijven uitvoeren.

Het is voor uw en onze veiligheid belangrijk, dat als u verdacht wordt van Corona of Corona bij u is vastgesteld, u telefonisch contact met ons opneemt: 085-0645117

Als uw toestand het toelaat vragen wij u om naar de polikliniek te komen. Hier kunnen wij de allerhoogste hygiënemaatregelen nemen. Het is niet toegestaan uw begeleider mee naar binnen te nemen in de behandelkamer en/of de wachtruimte.